Naši výživoví poradci a spokojení klienti sdílí svoji cestu za vysněnou postavou. Nechte se inspirovat tipy, jak aktivně žít, jak se racionálně stravovat a jak najít zdravý balanc ve všem, co děláte. A pokud chcete, abychom se nějakému tématu pověnovali více, napište nám. Redukční program The 1:1 Diet tvoříme společně s vámi.
Rychlý proteinový wrap. Skvělý na snídani, svačinu i oběd. Vyzkoušejte recept plný bílkovin a inspirujte se!
Dostatečný pitný režim je často opomíjeným, ale přesto klíčovým faktorem v cestě za hubnutím a udržení celkového zdraví [2]. Voda tvoří podstatnou část našeho těla a je nezbytná pro řadu fyziologických procesů, včetně metabolismu tuků a regulace glykemie.
Léto je tu a s ním i touha po osvěžujících dobrotách. Slunce, dovolené a delší dny svádí k tomu, abychom sáhli po zmrzlině, ledové kávě plné cukru nebo nezdravých pochoutkách u bazénu.
Klientka Ludmila Vopálková po porodu a zranění nabrala kila, ale díky podpoře poradkyně Hany Borkovcové našla motivaci, dosáhla svého cíle a dnes si opět užívá spokojenější život bez výčitek.
Každý slyšel o vláknině, ale víte, proč je pro naše tělo tak důležitá? Vláknina je součástí potravy, kterou naše tělo neumí strávit, ale přesto hraje klíčovou roli v tom, jak se cítíme, jak funguje naše trávení a jak se nám daří udržet si adekvátní hmotnost.
Zná to asi každý – před prázdninami se dáte do formy, upravíte hmotnost po zimě, vysekáte postavu do plavek s vidinou krásných fotek z dovolené. Pak ale polevíte a po pár měsících jste zase na začátku. Každému hmotnost kolísá a záleží jen na nás, kam až to necháme zajít a kdy se dostaneme mimo komfortní zónu.
Řada lidí řeší otázku, zda je jejich hmotnost v pořádku nebo by měli svoji pozornost zaměřit na úpravu životního stylu. Člověk si ale na svůj vzhled rychle zvykne a často má zkreslenou představu o tom, jak na tom je z hlediska složení svého těla.
Západní společnost tloustne, to je jednoduše statisticky doložený fakt. A stejná situace je i v ČR. Můžeme spekulovat, čím to je, a pravděpodobně bude mít každý svůj kousek pravdy.
Při každém nákupu potravin se setkáváme s dvěma údaji, které nás informují o jejich trvanlivosti: „datum spotřeby“ a „minimální trvanlivost“. Tyto pojmy uvedené na obalech se často zaměňují, ale ve skutečnosti představují dva odlišné způsoby, jak výrobci informují spotřebitele o bezpečnosti a kvalitě potravin.