Recepty

Středomořský salát s krevetami a parmazánem

Dnes vám přinášíme recept na velmi rychlý a lehký salát s krevetami. Může se jednat i o zajímavý tip pro ty, kteří mořským plodům neholdují a mají trochu obavy je ochutnat. Tento salát by vás měl rozhodně přesvědčit a příprava navíc nezabere moc času ani práce. Dle použitých ingrediencí vhodný již od Kroku 1!

Porce: 4 (Krok 1, 2) / 2 (od Kroku 3)

Příprava: 20 min

Vhodné pro Krokyvhodné od Kroku 1 

Ingredience

  • 400 g (Kroky 1 a 2), nebo 200 g (Krok 3) ledového salátu
  • 400 g mražených vyloupaných krevet
  • štáva z 1 citrónu
  • 30 g strouhaného parmezánu na ozdobu (Krok 3)
  • čerstvě mletý černý pepř

Postup

Postup je velmi jednoduchý. Na pánvi podusíme krevety, osolíme a opepříme podle chuti.

Do hlubokých talířů nebo misek natrháme ledový salát. Můžeme jej mírně osolit a opepřit a zlehka pokapeme citronovou šťávou. Důkladně promícháme, aby se ingredience dostaly naprosto všude.

Nahoru položíme hotové krevety a ozdobíme trochou parmezánu.

TIP:  Krevety můžete ochutit i pár kapkami citronu, česnekem, bylinkami nebo chilli

Dobrou chuť!

 

 

Objednejte se na nezávaznou vstupní konzultaci zdarma ještě dnes!

Dohodněte si nezávaznou konzultaci zdarma ještě dnes!

Mám zájem o konzultaci

Dohodněte si nezávaznou
konzultaci zdarma

Souhlasíte se správou, zpracováním a uchováváním osobních údajů v souladu s VOP a nařízením GDPR

Mám zájem o zasílání novinek a akčních nabídek.

Nepodařilo se odeslat formulář.
1Vyplňte formulář
2Zavoláme vám
3Setkáte se s poradcem

Používáte zastaralý prohlížeč. Můžete si jej aktualizovat na této stránce.