Něco navíc

Proteinové chipsy - příchuť sůl a ocet

55 Kč
Koupit

Nové proteinové chipsy s příchutí soli a octa jsou výbornou křupavou svačinkou. Mají vysoký obsah bílkovin, vlákniny, nízký obsah nasycených tuků a obsahují méně než dva gramy tuků na porci. Když nejste fanoušky této typické anglické příchutě, můžete zvolit barbecue nebo sýr s cibulkou - všechny chutnají fantasticky! A navíc jsou vhodné i pro vegany. 

Můžete je použít jako svačinku mimo program, nebo přímo jako součást Kroku 4 a vyššího v redukci. Pro použití v nižších Krocích se obraťte na svého poradce. Balení má 28g. 

99 kcal
Kalorie
0.9 g
Tuky
7.8 g
Bílkoviny
13 g
Sacharidy
Výživové údaje Na 100 g % RI* na 100 g na 1 porci
(28 g)
%RI* na 1 porci
(28 g)
kJ 1498 419
Kcal 355 99
Tuky 3,3 g 0,9 g
Sacharidy 45,0 g 13,0 g
z toho Cukry 1,6 g 0,5 g
Vláknina 16,0 4,5 g
Bílkoviny 28,0 g 7,8 g
Sůl 2,1 g 0,6 g

* denní referenční hodnota příjmu (reference intake)

Pro nákup našich produktů se prosím zaregistrujte v níže uvedeném formuláři. Produkty nabízíme pouze formou tzv. direct sales modelu, kdy spolu s produkty získáváte rovněž odborné poradenství proškoleným výživovým poradcem. Ve formuláři vyberte nejbližší pobočku The 1:1 Diet pro využití bezplatné konzultace a možnou výměnu či vrácení zboží.

Jste již naším klientem?

V nákupu můžete pokračovat přihlášením do klientské sekce Můj plán nebo po vyplnění údajů níže.

    Souhlasíte se správou, zpracováním a uchováváním osobních údajů v souladu s VOP a nařízením GDPR

    Mám zájem o zasílání novinek a akčních nabídek.

    Nepodařilo se odeslat formulář.
    1Vyplňte formulář.
    2Objednejte si.
    3Poradce vás bude kontaktovat.

    Dohodněte si nezávaznou
    konzultaci zdarma

    Souhlasíte se správou, zpracováním a uchováváním osobních údajů v souladu s VOP a nařízením GDPR

    Mám zájem o zasílání novinek a akčních nabídek.

    Nepodařilo se odeslat formulář.
    1Vyplňte formulář
    2Zavoláme vám
    3Setkáte se s poradcem
    × The 1:1 Diet

    Používáte zastaralý prohlížeč. Můžete si jej aktualizovat na této stránce.